Skåp för förvaring av verktyg och enheter

Väggmonterade skåp

En av de vanligaste sorterna av skåp är det väggmonterade skåpet. De väggmonterade skåpen är fästa direkt på väggarna. Dessa skåp är enkla och inkluderar dörrar som enkelt kan öppnas och stängas. Eftersom det knappast tar plats på golvet föredras det vanligtvis på platser där det finns utrymme.

Hjul

Prefabricerade skåp inkluderar också hjul som enkelt kan flyttas från en plats till en annan. Dessa finns också i olika storlekar för att passa kundernas behov. Utrustad med ett antal hjul kan dessa enkelt flyttas runt. Hjulskåpen är också kända som rullskåp.

Stapelbar

Verktygsskåp inkluderar också stapelbara som inkluderar små oberoende enheter som kan staplas ovanpå varandra för att få ett stort skåp. En av de största fördelarna med stapelbara skåp är att lådor i olika storlekar kan staplas ovanpå varandra med den största lådan längst ner. Små lådor är placerade på ovansidan för att lagra lätta viktade enheter som lätt kan nås.

Comments (0)

Lämna ett svar