Trädgårdsfontäner baserade på design

Naturligt: ​​Dessa fontäner är gjorda av naturliga material som sten och skal. Vissa stenar används som dekorativ figur utan några finpapper, vilket ökar miljöns naturliga charm.

Ornamental: Dessa fontäner sticker ut tack vare sin pråliga attraktivitet. Dekorativa fontäner kan användas som en fristående del i din trädgård, eller lägga till skönheten i en trädgårdspool.

Pot Fontains: Pot Fontains är en av de enklaste men mest attraktiva designerna. Krukor i olika former och färger används för att skapa en lekfull vattenfunktion.

Väggfontäner: Om din trädgård har en sten- eller betongkonstruktion kan du använda en väggfontän för att röra upp den nakna väggen. Dessa fontäner är kompakta och lätta att underhålla. De är också säkra eftersom de är utom räckhåll för barn som en gång har monterats högt på en vägg.

Nivå fontäner: Du kan välja denna design om du har en stor trädgård. Nivå fontäner tar mer plats än enkla staty fontäner. Stegen skapar en krusningseffekt av vatten och ser bäst ut i gardens centrum.

Comments (0)

Lämna ett svar