Funderar du på att sätta in en Invisalign tandställning?

skaffa en invisalign tandställningKanske du hört talas om ”osynlig tandställning i form av Invisalign tandställning? Du kan skaffa en invisalign tandställning via en tandläkare. En Invisalign kallas osynlig, just för att den sätts på baksidan av tänderna, istället för framtill som den traditionella ”rälsen”. Ibland kallas den även för genomskinlig tandställning. Du som är vuxen kan välja denna tandställning. En bra tandläkare som erbjuder den är Thule Tandvård. De har även andra tjänster som:

  • Tandvård
  • Estetisk tandvård
  • Förebyggande tandvård

Du kan därmed vända dig till dem oavsett vad för hjälp med dina tänder du behöver.

Tandreglering med Invisalign

En Invisalign tandställning gör att du kan få dina tänder reglerade på ett bra sätt. Det är det bästa alternativet om du som vuxen vill korrigera dina tänder eller ditt bett. Skenorna placeras diskret på baksidan av tänderna och är nästan omärkbara, tack vare deras genomskinliga natur. Ändå utför de lika effektivt arbete när det kommer till tandkorrigering.

Om du vill ha denna typ av tandställning så bör du först göra en inledande konsultation med en tandläkare. Det för att se om det är möjligt för dig att ha denna typ av tandställning eller om det är bättre du satsar på något annat.

Ta hand om dina tänder

Det är av vikt att vårda dina tänder regelbundet, även om du inte har behov av en tandställning. Detta innebär rutinmässiga besök hos tandläkaren för undersökningar samt eventuell tandbehandling. Du kan känna dig säker på att anförtro din tandvård åt Thule Tandvård, som är ackrediterade av både Sveriges Tandläkarförbund och Privattandläkarförbundet. För ytterligare information om deras tjänster och verksamhet finns en bra hemsida du kan välja att utforska.